 |
Szukaj |
 |
 |
Sposoby Płatności |
 |
 |
Koszty dostawy: | • Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł | • Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł | • Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł |
|
|
 |
 |
 |
Promocje |
 |
 |
1. | RABAT 10% | | obniżka: 10% | 2. | RABAT 50% | | obniżka: 50% |
(2)
|
|
 |
 |
 |
Książki |
 |
 |
Działy |
 |
 |
Logowanie |
 |
 |
[ Zapomniałeś hasło? ]
Zarejestrowani:
Ostatnio dołączył: JakubBober
Razem: 9744
Odwiedziny:
Goście: 220
Członkowie: 0
Razem: 220
 Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj
|
|
 |
 |
 |
Języki |
 |
|  |
red.nauk.DOROTA KLENSPORF-PAWLIK - Inne książki red.nauk.WOJCIECH ZMUDZIŃSKI - Inne książki
|
29,90 zł
26,91 zł
zawiera 5% VAT
(Cena netto: 25,63 zł)
(RABAT 10%)
INŻYNIERIA PRODUKCJI ŻYWNOŚCI - ZAGADNIENIA WYBRANE
Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i niestacjonarnych) Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Materiały zostały dostosowane do programu przedmiotu inżynieria produkcji żywności obejmującego wykład i ćwiczenia laboratoryjne. Zawierają podstawy niezbędne do przeprowadzenia ćwiczeń kształtujących umiejętności wykonywania badań laboratoryjnych, analizy wyników oraz formułowania na ich podstawie wniosków. Opracowanie składa się z 12 rozdziałów, w których opisano wybrane elementy inżynierii produkcji żywności. Na początku każdego rozdziału znajduje się krótki wstęp teoretyczny pozwalający na zorientowanie się w tematyce wykonywanego ćwiczenia. Część praktyczna obejmuje metodykę badań wybranych cech produktów a także wpływu procesów jednostkowych na jakość produktu. Opracowanie powstało jako efekt wieloletnich doświadczeń zdobytych przez Autorów podczas prowadzenia wykładów oraz ćwiczeń laboratoryjnych. Ostateczna wersja uwzględnia sugestie i spostrzeżenia całego zespołu dydaktycznego i naukowo-technicznego Katedry Jakości i Bezpieczeństwa Żywności biorącego udział w realizacji ćwiczeń.
ISBN: 978-83-66199-77-4
Seria: MATERIAŁY DYDAKTYCZNE
169 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2020
|
| Poleć znajomemu
|
| Zgłoś błąd
|
| Średnia ocen: brak ocen | | | | Czytaj recenzje (0) | | Dodaj recenzję |
|

|
|
|  |
 |
Koszyk |
 |
 |
Twój koszyk jest pusty Data aktualizacji bazy: 24.02.2021 11:47książek w bazie: 40719
|
|
 |
 |
 |
Naukowa |
 |
 |
Facebook |
 |
 |
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.
|
|
 |
 |
 |
Licznik |
 |
|